Brand Name

Om Futuria People

Publicerad: 14 mars 2023

Vi på Futuria People är experter på search och headhunting


Våra uppdragsgivare är företag inom energi, industri, infrastruktur, installation, samhällsbyggnad och teknik. En kombination av ett stort kandidatnätverk, ett effektivt arbetssätt samt bred kunskap inom våra branscher gör oss till ett tryggt val som rekryteringspartner. Vi hjälper företag runt om i landet att hitta rätt medarbetare och människor att ta klivet till en roligare vardag och en ny riktning i livet.


Vårt team


Vårt team består av erfarna rekryterare och konsulter som brinner för att hitta de bästa kandidaterna för våra uppdragsgivare. Vi lägger stor vikt vid att förstå företagens behov och kultur för att kunna matcha dem med rätt person. Genom en noggrann screening och intervju process ser vi till att våra kandidater är väl förberedda och kvalificerade för jobbet.


Karriärutveckling


Vi arbetar också med att hjälpa kandidater att utveckla sin karriär och hitta jobb som passar deras ambitioner och talanger. Vi tror på att en god matchning mellan företag och kandidat inte bara gynnar företaget utan också kandidaten själv, vilket är viktigt för att skapa en hållbar och positiv arbetsmiljö.


Våra resultat


Vi är stolta över att ha hjälpt många företag att bygga starka team och hitta talanger som har gjort skillnad i deras organisationer. Vi är också glada över att ha hjälpt kandidater att hitta jobb som de älskar och som ger dem möjlighet att utvecklas och växa.


Kontakta oss


Om ditt företag letar efter en pålitlig och erfaren rekryteringspartner, eller om du själv söker en spännande ny karriärmöjlighet, kontakta oss på Futuria People så hjälper vi dig att hitta rätt.

Läs fler artiklar